Informacije o dostavi

Internet prodavnica www.apotekaflos.rs kojom upravlja zdravstvena ustanova Apotekarska ustanova “Lekofarma" Šabac, ima potpisan ugovor sa Aks kurirskom službom putem koje se vrši dostava na teritoriji Republike Srbije.

 

Dostava robe i eventualna ograničenja

 

Rokovi dostave


Nakon prijema Vaše porudžbine, dobićete potvrdu naručenih proizvoda na Vašu e-mail adresu koju ste naveli prilikom kreiranja narudžbine. Od tog trenutka rok dostave je maksimalno 5 radnih dana.. Uobičajeno vreme za dostavu je jedan do dva radna dana.

 

Preuzimanje pošiljke


Kuriri pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8-16 h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite. Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno je preuzmite i potpišite kuriru adresnicu.Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da Vas, ujutru, pre prvog pokusaja ispuke obaveste sms porukom, ukoliko prva isporuka bude neuspešna, kurir pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i ugovori novi termin za dostavu. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će nam biti vraćena. Po prijemu pošiljke, kontkatiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju.

 

Cena dostave


Za robu čija je vrednost preko 3000 RSD dostava se ne naplaćuje. Troškovi dostave za porudžbine u vrednosti ispod 3000 RSD snosi kupac. Cena isporuke koju plaća kupac je 275 RSD za pakete do 1kg.Isporuka paketa koji su tezi od 1kg naplacuje se po standardnom cenovniku kurirske sluzbe nezavisno od finansijske vrednosti porudzbine.Detaljnije informacije o ceni dostave mozete pronaci na zvanicnom sajtu kurirske sluzbe https://www.aks.rs/cenovnik/