Prijavite se na naš Newsletter
Uloguj se
ČAJ KOD BRONHIJALNE ASTME – Moć bilja
Sastav: List belog sleza (Althaeae folium) Koren belog sleza (Althaeae radix) Koren omana (Inulae radix) List podbela (Farfarae folium) Herba izopa (Hyssopi herba) Herba majkine dušice (Serpylli herba) Osobine: Lekovito bilje koje ulazi u sastav ove čajne mešavine sadrži sluzi, inulin, asparagin, pektine, skrob, tanine, flavonoide, fenolne kiseline, triterpene, seskviterpenske laktone, seskviterpen tusilagon, stigmasterol, poliacetilene, organske kiseline, kalcijum oksalat i etarska ulja. Aktivni sastojci lekovitog bilja koje ulazi u sastav Čajne mešavine kod bronhijalne astme povoljno deluju na oblaganje nadražene sluzokože disajnih organa i ublažavanje nadražajnog kašlja, olakšavanje iskašljavanja, a deluju i antiseptično kod upala disajnih organa. Upotreba ČAJA KOD BRONHIJALNE ASTME preporučuje se: olakšavanje iskašljavanja i ublažavanje tegoba kod astme. Neželjeni efekti i/ili interakcije sa lekovima : Čajna mešavina sadrži sluzi koje mogu usporiti resorpciju određenih lekova, preporučujemo da se o upotrebi Čaja kod bronhijalne astme uz redovnu medikamentoznu terapiju posavetujete sa lekarem ili farmaceutom. Način pripreme i upotrebe čaja: Supenu kašiku čaja preliti sa 200 ml ključale vode, sud poklopiti i ostaviti da stoji jedan sat, procediti i zasladiti medom. Piti tri puta dnevno posle jela po 200 ml čaja. Deci davati prema uzrastu. Pakovanje: 100 g
ČAJ ZA VARENJE I PROTIV NADIMANJA – Moć bilja
Etarsko ulje čajnog drveta – Aetheroleum malaleuca al.
BELA IMELA Latinski naziv i familija : Viscum album L. (Viscaceae / Loranthaceae)
Fresubin Napitak sa visokim sadržajem proteina i energetske vrednosti za tretman neuhranjenosti, ukus vanila
Mešavina biljnog čaja sa aromom jabuke i cimeta
BELI SLEZ Latinski naziv i familija : Althaea officinalis L. (Malvaceae)
Fresubin Napitak sa visokim sadržajem proteina i energetske vrednosti za tretman neuhranjenosti, ukus kapućino
ČAJ ZA UBLAŽAVANJE TEGOBA KOD UPALE PROSTATE – Moć bilja
Prijavite se na naš Newsletter