Alpecin

Alpecin

Alpecin je brend za negu kose, koji pripada kompaniji Dr Kurt Wolff GmbH & CO. KG, sa sedištem u Bilefeldu u Nemačkoj. Obuhvata proizvode koji sprečavaju nasledni gubitak kose, kao i one koji kontrolišu perut i smanjuju nastanak sedih dlaka.

Brend pruža efikasna rešenja za individualne probleme. Različiti tipovi kose zahtevaju ciljane proizvode za svoju negu, kao i za negu kože glave, dok istovremeno jačaju koren kose. Najpoznatiji aktivni sastojak u liniji proizvoda je kofein. Prema proizvođačima, ovaj sastojak podstiče rast kose i zaustavlja njen nasledni gubitak. Alpecin sampon takođe poboljšava strukturu kose jer ne sadrži omekšivače kao što je silikon.

Takođe se bori protiv peruti kombinacijom četiri različita aktivna sastojka. Za normalnu do suvu kožu glave, proizvođač preporučuje svoj aktivni šampon, koji svakodnevnom negom štiti koren kose i jača je.

Iako su ovi proizvodi na bazi kofeina namenjeni za potrebe muške kože glave, proizvođač naglašava da ih i žene mogu koristiti u svakodnevnoj rutini nege kose.

Nema proizvoda po odabranim kriterijumima