Prijavite se na naš Newsletter
Uloguj se
Fotografije su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od ambalaže proizvoda.
ČAJ ZA UBLAŽAVANJE TEGOBA KOD KANDIDIJAZE – Moć bilja
Sastav: Herba majkine dušice (Serpylli herba) Herba origana (Origani herba) Cvet nevena (Calendulae flos) Herba hajdučke trave (Millefolii herba) List žalfije (Salviae folium) Osobine: Lekovito bilje koje ulazi u sastav ČAJA ZA UBLAŽAVANJE TEGOBA KOD KANDIDIJAZE sadrži etarska ulja (bogata timolom, karvakrolom, proazulenom, tujonom, cineolom i kamforom), gorke supstance, saponozide (kalendulozid), kalendulin, sterole, triterpenske alkohole, poliacetilene, polisaharide, cijanogene glikozide, tanine, flavonoide, organske kiseline (rozmaricinsku, kafenu, protokatehinsku), karotenoide, germakranolide i alkaloide. Aktivni sastojci lekovitog bilja koje ulazi u sastav ove čajne mešavine deluju antimikrobno na izazivače gljivičnih infekcija. Takođe, aktivni sastojci deluju i spazmolitično i protivupalno, a polisaharidi prisutni u cvetu nevena deluju imunostimulišuće, jačajući otpornost organizma na infekcije. Upotreba ČAJA ZA UBLAŽAVANJE TEGOBA KOD KANDIDIJAZE preporučuje se : u slučaju gljivičnih infekcija digestivnog ili urogenitalnog sistema. Ograničenja u upotrebi : upotreba Čaja za ublažavanje tegoba kod kandidijaze se ne preporučuje trudnicama, dojiljama i deci mlađoj od 12 godina. Način pripreme i upotrebe čaja: Četiri supene kašike čajne mešavine preliti sa 1 litar hladne vode, sud poklopiti i zagrejati do ključanja. Ostaviti da stoji 30 minuta, procediti i popiti u toku dana. Pakovanje: 100 g
KIRKOLINA CAJ ZA MRSAVLJENJE je biljna mešavina koja:
-ubrzava peristaltiku creva
-olakšava varenje
-ubrzava eliminaciju tečnosti iz organizma
-ubrzava gubitak kilograma
BELA IMELA Latinski naziv i familija : Viscum album L. (Viscaceae / Loranthaceae)
ČAJ KOD BAKTERIJA U MOKRAĆI ZA DECU I TRUDNICE – Moć bilja
GAVEZ Latinski naziv i familija : Symphytum officinale L. (Boraginaceae)
RASTAVIĆ Latinski naziv i familija : Equisetum arvense L. ( Equisetaceae)
Prijavite se na naš Newsletter