Top 10 najboljih krema za lice tokom zime

TOP 10 NAJBOLJIH KREMA ZA LICE TOKOM ZIME

devojka sa rukavicom i kapom

 

Osetljiva koža lica prva je na udaru hladnog vetra i niskih spoljnih temperatura. Da biste je zaštitili potrebno je da je obložite zaštitnim slojem i korišćenjem odgovarajuće kozmetike. Kao što letnja garderoba ustupi mesto u vašem ormaru toplim zimskim stvarima, tako je neophodno da lagane letnje kremice zamenite preparatima koji će štititi i hraniti vaše lice tokom oštrih, zimskih dana.

 

Da biste lakše odlučili koja je najbolja krema za lice za vaše potrebe, predstavljamo naš izbor top10 najboljih krema za lice koje možete pronaći na našem tržištu.

 

Najbolja krema za suvu kožu lica

Hladan zimski vazuh, vetar koji zna da duva danima, ali i suv vazduh u zatvorenim prostorijama dodatno će isušiti vaše lice. Zato se nemojte iznenaditi ako je vaša koža normalnog tipa, ali primetite da vas tokom zimskog perioda ,,zateže” ili se peruta.


To je znak da je vašoj koži potrebna dodatna hidratacija. Ako vas zanima koja je najbolja hidratantna krema za lice, evo naših predloga:

 

  •  Cerave krema za lice

 

Ova lagana ali moćna krema sadrži tri vrste ceramida i hijaluronsku kiselinu koji su prirodni sastojci kože. Oni daju vlažnost i jačaju prirodnu barijeru kože. Bazira se patentiranoj MVE tehnologiji zaduženoj za nadoknadu ceramida i dugotrajnu hidrataciju.

 

  •   Mixa krema za lice Hyalurogel light

 

Mixa krema za lice Hyalurogel light je još jedna krema lagane testure u vidu gela, namenjena je dehidriranoj koži. U sebi sadrži hijaluronsku kiselinu koja je prirodni gradivni sastojak kože lica i ima svojstvo da zadrži 1000 puta veću težinu vlage od sopstvene. Na ovaj način doprinosi intenzivnoj hidrataciji tokom 24 časa, a pri tom je nećete ni osetiti na licu.

 

 

Dnevna krema za lice specijalno formulisana za suvu i osetljivu kožu. Glavni sastojak je koenzim Q10 koji daje energiju ćelijama i bori se protiv starenja i pojave bora. Dodatni sastojci su vitamini C, E i H koji hrane kožu i smanjuju upale, boreći se protiv napada slobodnih radikala. Ovo je krema koju koža odlično podnosi s obzirom da nema miris, dodate boje, alkohol i parabene.

 


Ova lagana hidratantna krema prijaće svim tipovima kože, a posebno dehidriranoj i osetljivoj. Akvaporini su prirodne transporteri vode između ćelija, a glavni sastojak ove kreme gliko – glicerol dokazano povećava broj akvaporina. Ova lagana formulacija obezbediće vlažnost tokom čitavog dana, a redovnim korišćenjem učiniće kožu lica mekšom i blistavijom.

 

Najbolje kreme za lice protiv bora

Zrela koža zahteva posebnu negu u zimskom periodu. Naš predlog su sleće kreme za lice:

 

  •   Mixa krema za lice protiv bora 45+

 

Mixa krema za lice se snažno bori protiv znakova starenja, namenjena je ženama nakon 45. godine. Sadrži Pro retinol zadužen za podmlađivanje kože, soju koja koži daje čvrstinu i bifidus koji daluje umirujuće. Ovu kremu dobro će podnositi i oni sa osetljivim licem, s obzirom da je hipoalergijskog sastava, bez dodatih parabena i alkohola.

 

 

Dnevna anti-age krema namenjena popunjavanju dubokih bora, za šta je zadužena kombinacija hijaluronskih kiselina. Novi kolagen-elastin kompleks, arktin i kreatinin ubrzavaju obnavljanje kolagena i doprinose većoj gipkosti kože, a Thiamidol smanjuje pojavu hipermigmentacije. Samo zato što je zima ne znači da vaše lice nije izloženo fotostarenju. Zbog toga ova Eucerin krema za lice u svom sastavu ima i SPF30.


Ova krema bori se protiv starenja kože na tri načina: popunjava bore hijaluronskom kiselinom dugog i kratkog lanca, antioksidans saponin podstiče proizvodnju hijalurona u koži do čak dva i po puta, dok enoksolon štiti razgradnju hijalurona više od 50%.
 


Još jedna odlična dnevna anti-age krema za popunjavanje dubokih bora. Sadrži 3 važna sastojka: hijaluronsku kiselinu koja kožu hidrira i popunjava bore, oligo peptide zadužene za obnavljanje kolagena i magnolol koji povećava broj i veličinu ćelija koje koži daju volumen. Zaštitini faktor SPF15 prevenira fotostarenje.

 

devojka sa crvenom kapom

 

Noćne kreme za lice

Ako ste tokom letnjeg perioda preskakali noćnu negu, predlažemo vam da ponovo u svoj svakodnevni režim uvrsite i hranljive noćne kreme. Koža se upravo tokom noći najlakše obnavlja, a koži koja tokom zimskog dana trpi, neophodna je regeneracija i dodatno hranjenje. Noćne kreme imaju upravo tu ulogu.
 


Krema za negu tokom noći bogata hijaluronom i hranljivim uljem divljeg lana, savršen je izbor za umornu i dehidriranu kožu. Koncentrovani sastojci ove kreme pospešuju regeneraciju i oporavak kože i čine je nežnom i elastičnom.


Proizvod bogate teksture namenjen zreloj i osetljivoj koži. Koenzim Q10 je sastojak koji vraća energiju ćelijama kože, bori se protiv slobodnih radikala i pomaže da se koža na prirodan način regeneriše tokom noći. Lice nakon redovne upotrebe ove kreme deluje sveže i čvrsto, a bore su umenjene.


Koja je najbolja krema za lice je individualan izbor i zavisiće od mnoštva faktora. Ovde smo vam predstavili naših 10 favorita koji će zadovoljiti različite potrebe vaše kože i odlično vam služiti tokom zimskog perioda. Bogatu ponudu krema za lice možete pogledati na našem sajtu.