Tražite poklon za Dan zaljubljenih? Evo ideja koje će oduševiti vašu lepšu polovinu

TRAžITE POKLON ZA DAN ZALJUBLJENIH? EVO IDEJA KOJE ćE ODUšEVITI VAšU LEPšU POLOVINU

decko-daje-poklon-devojci

 

Kada je želja da impresioniramo jaka, često se desi da nam ništa dovoljno dobro ne pada na pamet. Ne zaboravite da se ljubav pokazuje svakog dana, da je skrivena u sitnicama i malim gestovima, i da je zapravo sama pažnja ono što se ceni. Uz prigodnu atmosferu svaki poklon za Dan zaljubljenih biće zapažen.


Pogledajte naše predloge i izaberite poklon koji će vaša lepša polovina voleti.

 

Poklon za Dan zaljubljenih devojci ili supruzi

Ako želite da zadivite svoju voljenu, nećete pogrešiti ako se opredelite za kvalitetnu kozmetiku. Svaka dama će biti oduševljena dobrom kremom za negu lica ili tela, s obzirom da lepši pol mnogo pažnje posvećuje svom izgledu i nezi.

 

Poklon setovi - koji odabrati?

Ovo je praktična ideja, budući da poklon setovi objedinjuju sve što je potrebno za negu, te ne morate previše razmišljati šta kupiti i kako upariti. Neko je to već uradio umesto vas i zapakovao u ukrasno pakovanje ili neseser. Svaka osoba ženskog pola reći će da nikada nije na odmet imati još jedan neseser za sve one neophodne sitnice.


Birajte najkvalitetnije poklon setove poput Eucerin box paketa koji u sebi kombinuju različite proizvode za vrhunsku negu lica.


Eucerin box koji u sebi objedinjuje dva odlična proizvoda: Hyaluron – Filler dnevnu kremu SPF 15 i Hyaluron – Filler noćnu kremu, namenjen je damama sa normalnom i mešovitom kožom lica. Uz ovaj poklon paket ne darujete samo negu već i zdravu kožu vašoj voljenoj.

Preporučujemo i Eucerin box paket koji sadrži Hyaluron-filler kremu za dan i Hyaluron-filler serum sa vitaminom C. Dnevna hidratantna krema popunjava fine linije, kao i duboke bore a zaštitni faktor kožu čuva od fotostarenja. Brzoupijajući serum sa C vitaminom pogodan je za sve tipove kože, a njegov anti age efekat vidljiv je već nakon sedam dana.

 

mladic-daje-poklon-za-dan-zaljubljenih-devojci

 

Koje je najbolje mleko za telo?

Mleko za telo je savršen poklon za Dan zaljubljenih, pogotovo kada nastupe hladni dani, budući da je tada koži neophodna dodatna nega. Koža je najveći organ i prva linija odbrane i zato bi trebalo osnažiti njenu zaštitnu barijeru. Ako je suva i ispucala, ranjiva je i idealan je plen za razne kožne probleme.


Uz Mixa mleko za telo, hranljivo ili intenzivno hranljivo i suvoj koži namenjeno, napravićete pravi izbor. Priuštite svojoj voljenoj najbolju negu uz ova visokohidratantna i negujuća mleka za telo ovog popularnog brenda. Uz njih će i najsuvlja koža biti umirena i u pravoj meri hidrirana. Koža će biti meka, blistava i nežna na dodir zahvaljujući glicerinu koji deluje protiv suvoće, kao i negujućem alantoinu.

 

Koja je najbolja krema za lice?

Ako želite najbolje za svoju damu, Loreal kreme za lice su savršen odabir. Njihovo blagotvorno dejstvo je zagarantovano, a cena pristupačna. Sjajno hidriraju kožu i lice čine elastičnim i mekim. One koje su namenjene protiv bora daju zapanjujuće dobre efekte, pogotovo kad je u pitanju okoloočna regija.


Revitalift Loreal kreme za lice, dnevna i noćna, daju rezultate vidljive već posle četiri nedelje. Ove kreme umanjuju bore, učvršćuju kožu i preoblikuju konture lica, te koža izgleda čvrsto i zategnuto.


Loreal hylaron specialist kreme za dnevnu i noćnu negu sadrže dve vrste visokokvalitetne hijaluronske kiseline. Jedna deluje površinski, vlaži i zaglađuje kožu, dok druga prodire u dublje slojeve epidermisa, te koži vraća jedrinu i svež izgled. Zato priuštite vašem voljenom biću ovu posebnu negu. Videćete, biće oduševljena.

Volite se, budite voljeni i pokažite ljubav i uz sjajne proizvode koje možete naći na sajtu Apoteke Flos. Srećan Dan zaljubljenih!