Apoteka online - pomoć na dohvat ruke i u svako doba

APOTEKA ONLINE - POMOć NA DOHVAT RUKE I U SVAKO DOBA

online apoteka

 

Naši kupci već znaju da je apoteka Flos opremljena prema najnovijim svetskim standardima, te da u našem asortimanu mogu pronaći baš sve od lekova i suplemenata, preko kozmetike, do medicinske opreme i sredstava. Iako postojimo od 1992. godine i od tada širimo broj svojih apoteka širom Srbije, naša online prodaja je počela sa radom skoro i veoma smo ponosni na to.


Lečenje korone, sa kojom smo se borili prethodnih godina, po svemu sudeći se nastavlja, a kako bismo bili odgovorni, online kupovina je jedna od pomoći i pogodnosti koju mi u ovom trenutku možemo da ponudimo.


Evo nekoliko važnih informacija za sve one koji bi želeli da na ovaj način postanu uvaženi kupci apoteke Flos.

 

Apoteka online – sve prednosti kupovine preko interneta

Iako oni koji kupuju u našim apotekama već vrlo dobro znaju gde u svom gradu mogu pronaći naše objekte, važno nam je takođe da znate da imate mogućnost i online porudžbine u svakom trenutku. Iako se trudimo da budemo dostupni na više lokacija, ipak smo određenom broju kupaca daleko, pa naš asortiman uvek možete poručiti preko našeg sajta, a kada je u pitanju naša online apoteka, radno vreme ne prestaje.

Online kupovina omogoćava vam da izbegnete gužve i čekanje u redovima, a takođe sprečava da nešto zaboravite sa željenog spiska. Nema potrebe za žurbom, polako sastavite spisak i korak po korak poručite sve što vam je potrebno.

 

doktor, apoteka online


Naša apoteka online radi 24h, što znači da svoju porudžbinu možete napraviti u bilo kom trenutku. Čak i kada nešto zaboravite ili se setite kasno uveče, jednostavno poručite preko našeg sajta. Uobičajeno vreme za isporuku je 2 dana.

 

Vaši podaci su sigurni prilikom online kupovine

Vaša sigurnost zavisi od nas, a način plaćanja od vas. Možete izabrati da platite kuriru kada vam stigne porudžbina, a takođe svoju narudžbinu možete platiti koristeći Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro ili Amex platnu karticu. Kartica mora biti odobrena od strane banke izdavaoca za online (Internet) plaćanje.

Sigurnost podataka prilikom kupovine garantuje procesor platnih kartica Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate i obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o vašoj platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu. Na ovoj stranici je potrebno da unesete sledeće podatke: broj kartice, datum isteka i CVC2/CVV2 kod, koje možete pročitati sa vaše kartice. Još dodatnih informacija o samom načinu poručivanja možete pronaći na našem sajtu.

 

Neka vašim starijim ukućanima stigne porudžbina bez čekanja u redu

Još jedna od prednosti poručivanja online jeste mogućnost da našim starijim i možda nepokretnim roditeljima, bakama i dekama dostavimo sve potrebno, kako se oni ne bi dodatno mučili.


Pandemija ponovo uzima maha, pa bi bilo dobro što je više moguće zaštititi starije.


Znamo da je za lečenje korone potrebno mirovanje, uzimanje što više vitamina i izolacija, koliko god je ona moguća. Kada je u pitanju naša online apoteka, radno vreme je neograničeno, pa u svako doba možete izvršiti porudžbinu koja će već kroz dva dana stići na adresu vaših najmilijih. Na taj način izbeći ćete fizički kontakt sa okolinom, kao i njihov odlazak u kupovinu.


Najmanje što za njih možemo da učinimo jeste da ih oslobodimo čekanja u redovima. Vaše porudžbine možete platiti svojim platnim karticama, te će ih tako vaši stariji rođaci samo jednostavno preuzeti, bez ikakvih dodatnih koraka.

 

Na dohvat ruke za sve mame – hrana i kozmetika za bebe

Naravno da smo mislili i na naše najmlađe i najslađe kupce i njihove roditelje. Znamo koliko ume biti zahtevno, posebno tokom prvih meseci, uskladiti sve obaveze i snalaziti se u svakom segmentu uloge roditelja.

Kako ne biste razmišljali više da li je nestalo dohrane ili kupke, tu smo mi da pomognemo. Naša apoteka online radi za vas. Hrana za bebe, kozmetika, pelene - poručite sve što vam je potrebno i kurirska služba će doneti sve na vašu kućnu adresu.

Dakle, sada kada znate da je sada naša apoteka online, sami možete izabrati da li vam je zgodnije da nas obiđete ili da poručite i da paketi stignu na vašu kućnu adresu. Naši ljubazni farmaceuti vas čekaju!