Eucerin krema za sunčanje – prava zaštita od sunca za celu porodicu

EUCERIN KREMA ZA SUNčANJE – PRAVA ZAšTITA OD SUNCA ZA CELU PORODICU

devojka sa naocarima pored bazena

 

Eucerin krema za sunčanje je kozmetika za negu i zaštitu kože čitave porodice, sa specijalnim linijama koje odgovaraju i deci i odraslima.


Tu su i posebne vrste kao što je krema koja ima visok spf za lice koji je neophodan za pravilnu zaštitu i negu, a uz to tu su i sprejevi, ulja i Eucerin sun box koji će, po povoljnim cenama, obezbediti kvalitetnu zaštitu i ishranu kože nakon sunčanja.
U apoteci Flos možete na jednom mestu pronaći sve za zaštitu kože na pravi način.

 

Adekvatna zaštita od sunca je jako važna


Eucerin kompanija je svoje resurse iskoristila za detaljno istraživanje navika potrošača ne bi li stvorili proizvod koji će svima odgovarati.


Prema njihovim istraživanjima, čak 22% muškaraca i 14% žena se redovno izlaže suncu, a da pri tome leđa ne namažu adekvatno niti dovoljno često. Nekada je problem u kremi, njenoj gustini, tragovima na koži, lepljivoj teksturi, a sve te poteškoće ljude odvraćaju od korišćenja. Pored toga, postoji zabluda da ten neće biti odvoljno preplanuo ukoliko semkoristi krema sa visokim spf, pa ljudi izbegavaju nanošenje ili kremu ne koriste dovoljno često.


Eucerin krema za suncanje je formulisana tako da pruži vrhunsku zaštitu uz maksimalnu moć upijanja. To je ono zbog čega su ovi preparati u vrhu svetske kozmetike za zaštitu od sunca, a kada su upakovani tako da budu i pristupačni poput Eucerin sun box kompleta, dobija se idealan proizvod koji svakome odgovara.


Redovno nanošenje sloja kreme na svaka 2h i nanošenje nakon svakog kupanja je jako važno, a uz ove preparate je to i daleko jednostavnije jer se ne lepe i ne ostavljaju tragove nakon nanošenja.

 

Eucerin krema za sunčanje – koji faktor odabrati?


Eucerin sun box komplet sadrži SPF 50+ za normalnu i mešovitu kožu i paket sa SPF 50+ za osetljivu kožu, pogodnu za decu uz kremu koja umiruje kožu i sprečava iritacije.


Danas je teško birati kvalitetan i niži faktor 30 jer je zračenje izuzetno visoko čak i kada je koža već dobila tamniju nijansu prethodnium sunčanjem i pripremom na suncu.


Naročito je važno da spf za lice bude visok jer sunčevi zraci izazivaju pigmente promene, pojavu bora i isušivanje kože. Sve su to trajne posledice koje vode do brže pojave znakova starenja pa je važno da se lice zaštiti adekvatno.


To konkretno znači da spf za lice ne sme biti niži od 50, sa UVA i UVB filterima i posebnom formulacijom koja odgovara koži lica. Eucerin krema za suncanje ima proizvode koji su upravo sa ovakvim karakteristikama i obezbediće da se zdravo pocrni.

 

devojcica na plazi

 

Eucerin za decu


Eucerin kreme su posebno napravljene i služe i za zaštitu dečije kože tokom sunčanja. I ovde se kompanija postarala da je formulacija adekvatna za kožu mališana, da odlično štiti od zračenja, ali i da se lako nanosi.


Za razliku od drugih proizvoda, Eucerin krema za suncanje za decu se nalazi u spreju za najlakše nanošenje, vrlo brzo upija i ne ostavlja fleke na odeći. Ovako je roditeljima mnogo lakše jer preparat nanesu pravilno, a nestrpljivi mališani ne čekaju puno da nastave sa igrom i uživanjem.


Uz to, ovo su preparati koji ne izazivaju alergije, smiruju ekcem i sprečavaju osip kože, a to su neka od najčešćih kožnih promena koja se pogoršavaju ili javljaju u letnjem periodu kod dece.


Pronađite adekvatno sredstvo koje efikasno štiti od sunca, neguje kožu i lako se nanosi. Neka odgovara tipu kože i mestu nanošenja i neka SPF faktor bude odgovarajući. Mi vam preporučujemo Eucerin, i stojimo na raspolaganju za sva dodatna pitanja i neophodne informacije. Imamo sve proizvode koji su tu da vas neguju ovog vrelog leta.